+36-70-432-2772 | info@zoldsegszallitas.hu

Zöldségek

Ízletes, friss zöldségek az otthonodba szállítva!
Nézet:
Sorrend:
Őszi kedvencünk a sütőtök, egészséges, vitaminokban és folsavban gazdag, számtalan ízletes recept alapanyaga! Minimális súly: 2kg.

Fontos! Mivel a tökök mérete változó, ezért - bár nagyon törekszünk rá, hogy pontosan annyit kapj, amennyit kértél - kismértékben eltérhet az, amit adunk Neked attól a súlytól, amit rendeltél, ezt a számlán korrigáljuk (tehát a számla végösszege kis mértékben változhat a tök súlyától függően).
399 Ft
Egységár: 399 Ft/kg
kg
Karfiol, körülbelül 1kg / db súlyban.

Bár törekszünk arra, hogy pontosan annyi karfiolt kapj, amennyit rendeltél, a kiszállított karfiol súlya kismértékben eltérhet ettől, ezt a számlán korrigáljuk!
999 Ft
Egységár: 999 Ft/kg
kg
Fontos! Mivel a fejes káposzták mérete változó, ezért - bár nagyon törekszünk rá, hogy pontosan annyit kapj, amennyit kértél - kismértékben eltérhet az, amit adunk Neked attól a súlytól, amit rendeltél, ezt a számlán korrigáljuk (tehát a számla végösszege kis mértékben változhat a káposzta súlyától függően).
299 Ft
Egységár: 299 Ft/kg
kg
Bár törekszünk arra, hogy pontosan annyi kelkáposztát kapj, amennyit kértél, a fejek súlya kis mértékben változhat a rendelésedhez képest. Ezt a számládon korrigálni fogjuk.
599 Ft
Egységár: 599 Ft/kg
kg
Fontos! Mivel a lilakáposzták mérete változó, ezért - bár nagyon törekszünk rá, hogy pontosan annyit kapj, amennyit kértél - kismértékben eltérhet az, amit adunk Neked attól a súlytól, amit rendeltél, ezt a számlán korrigáljuk (tehát a számla végösszege kis mértékben változhat a káposzta súlyától függően).
399 Ft
Egységár: 399 Ft/kg
kg
 
A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen elemei a zöldségek. Magas vitamin-, ásványi anyag-és antioxidáns hatásuknak köszönhetően rendkívül jó hatással vannak szervezetünkre.